Bra start

Det förra året fick ett mycket trevligt avslut, god middag och trevligt umgänge tillsammans med goda grannar och vänner. Och det nya året fick en väldigt bra start med lite god soppa och mysigt umgänge tillsammans med några vänner (om än något avslaget från min sida pga av den trevliga nyårskvällen).

Det nya året har fortsatt ännu bättre idag. När jag var på väg hem från en tapet-shoppingrunda ringer vännen E och undrar om hon ska köpa en spolmaskin åt mig när hon ändå står i en vävaffär och håller en i handen. Hade det inte varit för att jag satt i bilen hade jag utfört en liten glädjedans! (sänder en liten tanke till mormor och tackar för julklappspengen och framför allt alla timmar i vävstugan som lagt grunden till mitt intresse). Nu har jag allt jag behöver för att komma igång med väven. Lite garn ska beställas, men nu när jag har de verktyg som behövs så vågar jag börja sätta upp väven (synd om sambon bara som blir tvungen att tapetsera köket helt själv ;)

Väl hemma gjorde jag en mycket god vegetarisk gulsachsoppa innan jag fortsatte hem till ullin där jag tillbringat eftermiddagen och kvällen i ett väldigt mysigt hem, med otroligt skön soffa och ett mycket lockande och ljuvligt garn- och sticktillbehörslager nämligen det bakom www.garnharvan.se. Jag fick möjlighet att köpa mig ett efterlängtat Denise-kit för julklappspengarna jag fått från pappa och mamma och passade på att klappa öglemohair, opal-garner, plassards kidmohair och suktade efter stickor i ädelträ.

Ååh.. och så håller jag på att leka lite med olika blog-verktyg och funderar på att göra om här på ett eller annat sätt. Får se hur det blir, men målet är att det ska gå att prenumerera på mina uppdateringar med tex googleReader eller bloglines.

One Response to “Bra start”

  1. Elisabeth on 08 Jan 2007 at 17:13

    Tjohoo, en blog! Du finns! ;-)))

Trackback this Post | Feed on comments to this Post

Leave your Comment