Inspiration!

Idag har jag tillbringat dagen på kurs med Britt-Marie Christoffersson. Jag var på hennes underbara utställning i Borås i somras och blev otroligt inspirerad och fascinerad av hennes sätt att leka med stick-tekniker.

I höstas fick jag höra att hon skulle hålla workshop i samarbete med Östergötlands Ullspinneri och anmälde mig fort som attan! Och idag var det äntligen dags! Jag har stickat massor med provlappar och huvudet svämmar nsätan över av alla idéer jag fått. Här är några smakprov från dagens provlappar:

veckatknapphål och trianglar

Bilden till vänster: Valkar eller veck (svårt att beskriva med ord)
Bilden till höger: Överst skugg-trianglar och nederst väldigt smarta knapphål

Bilderna är lånade från Linkmaskans blogg. Där kan du läsa (och se) mer om hur dagen har varit.

2 Responses to “Inspiration!”

  1. Mia on 14 Jan 2007 at 18:08

    Hurra för nya bloggen! Vad kul- när jag upptäckte att man kunde prenumerera på bloggar föll de andra, som inte hade RSS, bort lite, men nu är jag din första bloglines-prenumerant :-)
    Hoppas kursen var givande- det verkar så.

  2. AnnaA on 14 Jan 2007 at 18:32

    Fin blogg! (Jag kör med den svenska stavningen… Vet inte om det är rätt eller fel.)
    Himla praktiskt är det, det kan man inte komma ifrån.

Trackback this Post | Feed on comments to this Post

Leave your Comment