Guld och ättiksgurka

Tack för alla smakråd! Jag valde guld, trots att det var en majoritet för lila. Jag hade nästan bestämt mig för cerise, men kom fram till att jag ville ha en lite diskretare sjal den här gången, och den ska passa ihop med min bruna manchesterkavaj. Så det blev guld, och idag på stickcaféet började jag sticka på den. Jag var rätt virrig, så jag vet inte hur resultatet blev, ska kolla det i morgon :)

Jag har haft ett par intensiva veckor i skolan. En muntlig ekonomi-dugga och en skriftlig i matte, plus lite allt möjligt annat som skulle lämnas in hit och dit. Men nu blir det lite mer avslappnat ett tag, bara en av tre kurser har lektioner och föreläsningar kvar, så schemat är lite glesare ett tag. Skönt!

Helgen ska tillbringas så planlöst som möjligt. Jag ska bläddra i lite nyfådda böcker:

Bokfynd

och kanske skapa något av det här:

Garn

Kanske tar jag med mig grejerna och traskar över till en kompis och en mysbyxeftermiddag i hennes soffa. Eller så stannar jag i min egen soffa. Möjligheterna är oändliga :)

Annars är livet inget vidare faktiskt. Magen krånglar fortfarande. Har fått höjd kortisondos över helgen och jourtid hos mag-doktorn på måndag. Då ska vi prata om fortsatt behandling, och eventuell inläggning (inte i ättikslag, utan på sjukhus) med dropp och specialkost och sånt. Jaja, i så fall får jag väl tvinga stickvännerna att flytta veckans stickcafé till sjukhusets cafeteria? ;)

Dessutom är pappa sjuk. Och min pappa är aldrig sjuk. Han har inte ens ägt en patientbricka tidigare. Mamma, brorsan och jag har varsin kronisk sjukdom, men pappa ska vara frisk. Världen är uppochner helt enkelt.

Men nu är det helg och det räcker så länge :)

4 Responses to “Guld och ättiksgurka”

 1. Fosco on 17 Feb 2007 at 0:01

  Uh, stora kramar.

 2. Sanna on 17 Feb 2007 at 18:47

  Det blir bra med guld med. Vad man väljer för färger beror vad man vill i slutänden. Detta med färger är mycket intressant. Blir kul att se hur det blir.

 3. Monica on 18 Feb 2007 at 9:22

  Skickar tankar och kramar till alal sjuklingar!

  Vilka fina intressanta böcker:)

 4. Cecilia N on 18 Feb 2007 at 22:05

  Krya på er alla sjuklingar!

  Klart att stickcafét måste flyttas! (Säger jag som inte är inblandad.)

  Snygg färg på både norosjalen och den gröna. Och nålarna! Inte behöver du beställa nån! Du borde sälja istället!

Trackback this Post | Feed on comments to this Post

Leave your Comment