Äntligen fredag!

Ojoj, vilken vecka! Jag har varit i skolan i stort sett 8-17 hela veckan och jobbat väldigt intensivt. Men det känns faktiskt helt okej. Vi har hållt på med roliga och kreativa saker (byggt ett Java-program för att beräkna optimal rutt för en lagerhanteringsrobot) och skolan börjar kännas kul igen vilket den inte gjort på länge.

Jag stickar en massa också (lite avkoppling måste man ju få för att orka med all skola :). Jag är inne på sista ärmen på min jak-tröja och min Candle Flame växer sakta men säkert.

Och så har jag äntligen fotat min nya dragspelsbasker i olivgrönt och mossgrönt:

Grön dragspelsbasker

Den är stickad i underbara Visjö från Östergötlands ullspinneri och både mönster och garn finns att köpa hos Garnhärvan.

Nu ska jag ner på stan coh försöka få tag på en ny ryggsäck eftersom den jag har börjar ge vika för konstant belastning från tung kurslitteratur. Och så ska jag fika lite med några goda vänner. Det känns som en perfekt avslutning på en intensiv men rolig vecka.

7 Responses to “Äntligen fredag!”

 1. Medea on 11 Apr 2008 at 13:40

  Den mössan är verkligen fin. Jag har använt ett gammalt mönster från gömmorna till min och det var mycket större och dessutom är jag ingen mössmänniska även om just den här modellen är fin även på mitt huvud.

 2. Lova on 11 Apr 2008 at 13:52

  Jag tröttnar aldrig på att se där dragspelsmössorna men jag har inte kommit mig för att sticka en själv. I grönt var den extra fin tycker jag.

 3. Kamilla on 12 Apr 2008 at 8:05

  Jättesnygga färger, jag funderar på att köpa det mönstret själv (:

 4. Fosco on 12 Apr 2008 at 22:08

  Vilken otroligt fin färgkombination! Inte så förvånande att du fixar fina färgkombos, visserligen, men jag kan inte låta bli att skriva det.

  Otroligt fin! Otroligt fin! Otroligt fin!

 5. Sandra on 12 Apr 2008 at 22:11

  Mycket fin! Gillar färgerna tillsammans! ;D Stickade en själv idag. Eller… fuskade, snarare. Kommer bild upp i morgon.

 6. Fia on 14 Apr 2008 at 9:40

  Jag älskar din blogg. DU ÄR SÅ DUKTIG. Du har gjort så mycket fint. *avis*
  Hihi.. tack för en bra blogg!

 7. Teresa on 16 Apr 2008 at 10:20

  Håller med om att Visjä är ett härligt garn. Du är urfin i din dragspelsbasker!

Feed on comments to this Post

Leave your Comment