Fördelar

En stor fördel med att vara sjuk är att man inte gör av med några pengar. Så igår shoppade jag loss lite på nätet, det är ju dessutom rea här och fraktfritt där, och då får man ju passa på. Efter att ha stickat med en massa brunt och vitt längtar jag tillbaka till min favoritfärg så det blev några härvor olivgrönt och så fick det slinka med något orange också. Och lite fler tillbehör till mina Knit Picks Harmony. Nu väntar jag med spänning på leverans :)

Och om färgsuget blir alldeles ohanterligt i väntan på mina nya garner så har jag ju lite egna färger att leka med, en massa vitt garn som inte blivit en bröllops-bolero och massor med tid eftersom sambon börjar jobba på måndag och jag är sjukskriven två veckor till.

Regnbågen i mina händer

KoolAiden har jag köpt dels hos Garnhärvan och dels hos generösa Kamilla som köpte drivor med KoolAid i våras och lät mig köpa lite av henne. I natt när jag hade svårt att sova låg jag och färgade garn i huvudet, så jag har massor av idéer på vad jag vill göra. Frågan är om jag lyckas få det som jag vill :)

One Response to “Fördelar”

  1. Mikaela från Finland on 09 Aug 2008 at 15:37

    Jag går också runt och planerar garnfärgning! Nåt jag faktiskt aldrig tidigare provat på! Garnet köpte jag färdigt under vår semester, men ännu har jag inte beställt Kool aid färgerna. Jag hittade, efter fina tips, ett par firmor i Finland som har Kool aid i sina lager så det är ju lätt och behändigt att beställa hem av dem! Ska ställa till med färgningspartaj med mina svägerskor och mamma tror jag ;)

Feed on comments to this Post

Leave your Comment