Nya bekantskaper

Idag kom mitt paket från Sannsticks med lite färgglada garner. Jag har inte stickat med någon av kvaliteterna tidigare så jag ser med spänning fram emot att prova dem. Än så länge har jag ingen aning om vad jag ska sticka med dem, men Laminaria står högt på listan över mönster jag vill prova så det är inte omöjligt att det blir så.

Nya bekantskaper

Annars stickar jag på mina bröllops-bolero vid varje tillfälle som ges. Och i morgon hoppas jag komma igång med att fixa till klänningen. Det är bröllop på lördag så det är ju inte överdrivet gott om tid kvar innan allt måste vara klart. Men jag tror att det ska gå vägen utan alltför sena nätter.

6 Responses to “Nya bekantskaper”

 1. Mikaela från Finland on 12 Aug 2008 at 14:45

  Underbara höstlika färger!! Precis som om jag själv hade köpt dem :) Vad du än stickar, kommer det säkert att bli jättesnyggt!

 2. Dödergök on 12 Aug 2008 at 16:28

  Å vilka fina garner, riktigt mustiga och vackra. Lucca Finon är jättemysig och mjuk på alla sätt och vis men den filtar jag väldigt mycket och lätt, så en sjal är nog ett väldigt bra val. Jag gjorde misstaget att sticka fingarvantar åt vännen Å och de krömp och filtade sig väldigt mycket efter en stunds användning. Men som sagt ett underbart fint garn är det.

 3. Emma on 12 Aug 2008 at 17:49

  Härliga färger!

 4. Annika on 12 Aug 2008 at 18:55

  Ibland jobbar man bäst under press! :-)

  Vilka härliga höstfärger du hittat! Blir spännande att se vad du gör av dem.

 5. Hanny on 12 Aug 2008 at 21:39

  Jag gillar Lucca Finon mycket. Rinner just nu fram en tunn skön kofta i deras melerade gröna garn från mina stickor. Gosigt.

 6. Bozena on 14 Aug 2008 at 11:29

  Vilka vackra garn! En tröja stickad i det rostfärgade… hm… :-) Hälsningar, B

Feed on comments to this Post

Leave your Comment