Sanndrömmar?

Den senaste tiden har jag känt att tiden inte räcker till. Jag har så mycket kreativitet som jag vill ta vara på. Förutom att jag vill blocka min silkeskofta, sticka på min flätkofta och på min Argosy så har jag planer på både gröna och petrolfärgade långa muddar (äntligen är hösten på gång!), en grön tröja i Rowans Felted Tweed, och en massa halsband och örhängen. Och så drömmer jag om en tröja i Gotlandsull och en kofta i rostorange pälsullgarn. Men samtidigt så har ju terminen börjat och det är mycket litteratur att läsa, och en massa schemalagda aktiviteter.

MEN som om någon uppmärksammat min frustration fick jag just ett mail från en av mina föreläsare som meddelade att han blivit pappa och därför ställde in all sin undervisning den här veckan. Schemafritt idag och på torsdag och superkorta dagar onsdag och fredag. Perfekt!

.

(jaja, litteraturen ska ju läsas ändå och det är lika bra att ta tjuren vid hornen. Men om inte annat så sparar jag 4 timmar som annars gått åt till att pendla som jag nu kan ägna åt att få utlopp för min kreativitet. )

6 Responses to “Sanndrömmar?”

 1. Inger on 01 Sep 2008 at 10:51

  Det kan man kalla tur.Ett sådant skäl till att inte kunna undervisa är ju heller inget man kan beklaga.Är ju bara LYCKA.Vad jag känner igen det där med alla projekt som vill bli utförda.

 2. Marindi on 01 Sep 2008 at 13:17

  Lyllo! Själv lyckas man sno åt sig nån timme varje kväll. Och ja, det känns faktiskt mycket bättre med höst nu sedan jag tagit upp stickandet igen efter många år. Mjuka varma sjalar, sockor och annat gör att det känns mycket mysigare i rusket.

 3. Ulrika on 01 Sep 2008 at 16:06

  Det kanske funkar att palla upp boken (med en sån där kokbokshållare, kanske?) och sticka samtidigt? =)

  Hur som helst, extra sticktid är alltid trevligt och som student själv vet jag hur viktigt det är att få in sådant också, som kontrast till alla pluggmåsten.

 4. Fru P on 01 Sep 2008 at 18:00

  Ja, tiden räcker ju inte till! Nån timme på kvällen bara, vad är det att komma med? Huvudsaken att handen får möta garn varje dag i alla fall.

 5. maria on 01 Sep 2008 at 22:03

  Hej! Jag läste om din tjocktarmsoperation och bestämde mig för att skriva en rad. Jag lider själv av ulcerös kolit sedan tio år tillbaka. Jag har aldrig svarat särskilt bra på någon medicinering, men aldrig heller varit så dålig att jag inte klarat av att fortsätta. Det senaste året blev jag bara sämre och sämre, tills jag till slut i somras hade jag mitt första, riktigt allvarliga skov och hamnade på sjukhus. Med kortison/cyklosporin/mercaptopurinbehandling är jag nu väldigt mycket bättre, men operation kvarstår som ett alternativ om den inte funkar i längden. Jag undrar därför hur det går för dig. Jag förstår att din blogg inte handlar om detta alls, men om du har tid/lust/ork får du gärna mejla och berätta hur det går får dig. Jag hoppas på det bästa för dig. Kram, Maria

 6. Anda on 02 Sep 2008 at 21:44

  Du skulle haft boken på ljudfil. :o) Då kunde du lyssna OCH sticka. Det gjorde jag i helgen, men det var ju då en skönlitterär bok. Det blir svårt med kurslitteratur.

  Jag har också såna dagar, när jag vill göra tusen saker. I slutändan gör jag oftast ingenting. Man kan inte göra allt på en gång, hur kul det än låter. :o)

Feed on comments to this Post

Leave your Comment