Plugg

Ungefär så här ser det ut i mitt liv just nu:

Massor av plugg. Redovsiningar, projekt, labbar, inlämningsuppgifter, uppsatser mm. Det gör att jag inte har så mycket tid över till annat. Men jag försöker klämma in lite sticktid då och då, mest på bussen till och från skolan – ni kan kanske ana en flätstickad mudd där i bottten på högen?

Jag kan vara väldigt disciplinerad när det gäller skolan. Och det funkar rätt bra en kortare tid om jag är lika noga med att ta hand om mig själv (sova ordentligt, äta bra, promenera lite och kanske meditera). Och just nu tror jag att jag har hittat den balansen, men det är en svår balansgång tycker jag.

Och som ni ser på bilden så skiner solen ibland, även på en stressad student.

6 Responses to “Plugg”

 1. Bozena on 26 Sep 2008 at 12:59

  Lycka till med pluggandet :-) Ja, det är svårt att ha balans mellan skolan, det vardagliga, jobbet och fritiden (om man hinner med den sista)… Jag skrev en tenta imorse så nu tänker jag sticka och slappa en hel helg utan att ha dåligt samvete, haha! Det lilla blåa ser lovande ut :-) Ha det så bra, sköt om dig, B

 2. Anna on 26 Sep 2008 at 13:04

  Ja, mitt i allt pluggande måste man ta det lungt och göra något man brinner för… ha det gott

 3. Anna-G Johansson on 26 Sep 2008 at 17:40

  Jag tycker du gör det bra, som hinner med allt.
  Kom ihåg att det är viktigt att vila, allt har sin tid.
  Anna-G

 4. Désirée on 26 Sep 2008 at 20:49

  Snart är det över och då kommer du att få ett bra jobb och maaaaassor med pengar!

 5. Anda on 26 Sep 2008 at 21:36

  Tyvärr är det ju så att efter plugget får man ännu mindre tid för fritid och handarbete. Buhu… Då får man börja längta efter pensionen… ;o)

 6. Cecilia N on 11 Oct 2008 at 17:49

  I den översta, uppslagna boken såg jag något som kanske kan omvandlas till ett stickmönster?

Feed on comments to this Post

Leave your Comment