Flätor och tomater

Även om jag pluggar hårt just nu har jag ju hunnit sticka lite ändå. Förra helgen blev det t.ex. en väldig massa stickat. Min flätkofta börjar bli klar. Det är bara ärmkullarna och två små rätstickade lappar till fickor kvar nu. Jag drar ut på det i det längsta, för jag vill inte riktigt att garnet och stickningen ska ta slut. Det är så härligt att sticka med det här garnet. Tänk er själva, en blandning av alpacka, silke och merinoull. Det är helt ljuvligt.

En hög av flätor

I veckan har det även börjat hända lite med tomatplantorna. En av tomaterna har börjat få färg, och de andra verkar vilja följa efter, jag anar lite rodnad på flera av dem. Det ska nog kunna bli lite smakrika, extremt närodlade tomter i år också.

Tomater

Tack till alla er som gett tomat-tips och bidragit till att våra tomter räddats!

Feed on comments to this Post

Leave your Comment