Utmärkt!

Ja, det känns verkligen utmärkt få så mycket smicker från andra bloggare. Jag har fått utmärkelser från Trollmamman, Annas garndrömmar, Ulliga gulliga saker, Stickeri, stickera stickeralla, Cinas kryp-in, Urmoderns och Soans pysselblogg (jag tror faktiskt att det är någon mer, men det här är de jag hittar tillbaka till nu när jag letar).

Stort tack till er allihop för dessa fina utmärkelser!!

Många av mina favoritbloggar har redan fått utmärkelser från olika håll så jag skickar inte vidare till någon särskild. Ett urval av mina favoritbloggar hittar ni i menyn här till vänster, ta er gärna tid att surfa runt bland dem en stund, de är verkligen värda ett besök.

Dessutom vill jag passa på att ge lite extra uppmärksamhet till alla mina stickvänner i Linköping knitters som förser mig inspiration och gemenskap varje vecka. Jag önskar att alla stickare där ute hade tillgång till en lika fin uppsättning människor att dela stickglädjen med!

One Response to “Utmärkt!”

  1. Inger on 27 Jan 2009 at 22:57

    Får skicka ett tack för att du finns.

Feed on comments to this Post

Leave your Comment