Swooosch!

Den här veckan har bara rusat förbi. Jag kan knappt tro att det redan är fredag! Stor del av tiden har jag ägnat åt att sitta i skolan och jobba med ett projekt om planering av pappersproduktion (om någon vet hur mycket det kostar att frakta ett ton trä med sjöfart mellan Sverige och Sydamerika så får ni gärna dela med er av den informationen. 118 100 vet det inte kan jag säga :)

Jag har inte hunnit sy eller sticka så mycket tyvärr, men jag har börjat på en liten grön kofta baserad på The Soy Cardi i grön Babyalpacka från Sannsticks.

Jag kan inte bestämma mig för om det blir bra eller inte. Ena stunden tycker jag att det är perfekt som det är och andra stunden vill jag blanda den med en tråd ärtgrön ull från Knitpicks för att få den lite varmare i färgen och något tätare i strukturen.

Och så börjar Coraline bli klar. Jag har haft mina tvivel längs vägen, ett tag trodde jag att den skulle bli för kort, sen trodde jag att den skulle bli för vid osv. Men nu känns det bra. Jag ska bara försöka grafta ihop ärmhålen och hitta dom perfekta knapparna. Jag skulle vilja ha några fina glasknappar men vet inte om jag lyckas få tag på det. Det finns en väldigt bra knappaffär i stan, men när jag frågade efter glasknappar envisades expediten att plocka fram plastknappar trots att jag förklarade att jag inte ville ha plast. Nu står hoppet till loppisar!

3 Responses to “Swooosch!”

 1. Emma on 13 Mar 2009 at 15:06

  Inget i stil med dessa? http://www.tradera.com/-Knappar–10-st-Morkbruna-sma-Glasknappar-auktion_86918746

  Eller dessa? http://www.tradera.com/Glas-knappar-Blommor-mjolk-vita-med-guld–auktion_86871723

  Tänkte att jag kan ju tipsa i alla fall!

 2. Sommarfröken on 13 Mar 2009 at 18:35

  Trevlig helg!/ Sommarfröken

 3. Inger on 13 Mar 2009 at 19:29

  Jag har ett par kartor glasklara knappar,inköpta på auktion, tror jag, om det skulle kunna vara något?

Feed on comments to this Post

Leave your Comment