Trevlig midsommar!

Framläggningen och företagspresentationen av exjobbet gick jättebra (tack för alla lyckönskningar!). Nu återstår bara att fixa till rapporten och få den publicerad så är jag helt klar med mina studier.

Sista tiden har varit väldigt rörig för mig. Förutom exjobbsavslut och jobbstart går några vänner igenom något väldigt jobbigt just nu och allt sammantaget gör att både stickandet och bloggen varit eftersatt ett tag. Idag har jag  packat en stor stickkasse och en trave med böcker och siktar på en avkopplande helg i stugan. Ett av de pågående projekten som åker med är den här senapsgula sjalen i lingarn. Enkel och avkopplande stickning i ett helt ljuvligt garn.

Efter helgen hoppas jag kunna återvända med ny energi och återuppta bloggandet ordentligt igen. Men först blir det vila och återhämtning i de småländska skogarna.

Hoppas att ni får en bra midsommarhelg!

5 Responses to “Trevlig midsommar!”

 1. Ann-Christine on 18 Jun 2009 at 19:10

  Hoppas att du får en riktig skön midsommar så att du kan fylla på batterierna igen!! Ta det som det kommer och skynda långsamt!
  Hälsningar Akka

 2. Susilull on 18 Jun 2009 at 19:35

  Grattis till ditt avklarade examensjobb och hoppas du får skön och avkopplande helg i skogen!

  Glad midsommar på dej!

 3. Inger on 18 Jun 2009 at 19:53

  Jag hoppas verkligen att du kan få några dagar med återhämtning.Förutsättningarna har du ju packat med dig ialla fall.

 4. Anna on 18 Jun 2009 at 21:55

  Vad härligt det låter! Hoppas att både kropp och själ får vila ut under din lediga helg!

 5. stina on 21 Jun 2009 at 20:32

  Hoppas helgen bjudit mycket stickavkoppling! Kunde inte komma in på din blogg förut men nu funkar det igen! Hurra! Mönstret på senapsgula sjalen ser läckert ut! Så här på håll litet som om det är virkat.
  Ha en bra kommande vecka!
  /Stina/

Feed on comments to this Post

Leave your Comment