En liten utflykt

Om ni undrar vart jag tagit vägen så är svaret Köpenhamn. Démo konstaterade för ett tag sedan att jag blivit en helgbloggare, och det stämmer nog väldigt bra. Den här helgen har jag dock varit bortrest istället för att uppdatera bloggen (och förra helgen gjorde jag tydligen något annat). Ilsefinsambon och jag bestämde oss med ganska kort varsel för att tillbringa Kristihimmelsfärdshelgen i Köpenhamn. Det var mysigt, men kallt. Termometern på Rådhusplatsen visade sällan mer än 8 plusgrader. Jag har druckit betydligt fler koppar varm choklad på caféer än öl på uteserveringar vilket inte var vad jag föreställt mig innan (men ändå väldigt trevligt).

Jag återkommer med lite bättre rapport bl.a med resultatet från mina besök i några av de här butikerna.

One Response to “En liten utflykt”

  1. Démo F. on 17 May 2010 at 14:52

    Åh, köpenhamn är underbar!
    Vad kul att ni åkte iväg.

Feed on comments to this Post

Leave your Comment