Flyttpaus och bokanalys

Det har varit lite väl glest mellan uppdateringarna här ett tag, och tyvärr kommer det inte att bli bättre den närmaste tiden. Ilsefinsambon och jag har fullt upp med flyttstökande ett tag framöver. Vi har äntligen hittat ett nytt boende som gör min pendling lite smidigare (och ökar min stick-/lästid eftersom jag kan åka tåg+buss till jobbet) samtidigt som det är ganska nära till stan. Det blev inte riktigt som vi tänkt oss när vi började leta ny bostad, men det här blir nog också bra fast på ett annat sätt. Framför allt får vi en liiiiten trädgård och en uteplats vilket jag verkligen har saknat.

Vi flyttar i början av april så fram till dess så blir det mest flyttfixande och lite mindre slöjdande och bloggande.

Flyttförberedelser

Jag kan för övrigt konstatera att min boksamling säger en hel del om mig. Efter att ha packat majoriteten av mina böcker kan jag göra följande sammanfattning:

8 lådor skönlitteratur
2 lådor slöjdlitteatur
1 låda slöjdpärmar
1 låda slöjdtidningar
1 låda logistiklitteratur
1 låda ledarskap/organisationsteori
1 låda data-/telekomlitteratur
1 låda matteböcker
1 låda böcker att skänka till loppis (huvudsakligen skönlitteratur)

Summa: 17 boklådor

Fast det blir säkert ett par lådor till innan allt är klart, för det finns säkert mer böcker i gömmorna.

Men först blir det en SPA-helg med familjen. Ilsefinsambon undrade oroligt om jag hade någon vattentät stickning att ta med. Det har jag inte. Men en nästan vattentät vaxdukskasse att ha med stickningarna i så det ska nog ordna sig ändå.

.

PS. Jag ̦nskar att flyttsțkandet var mer som bilden antyder Рmycket inredningsfantiserande och n̴gra f̴ flyttkartonger att packa.

3 Responses to “Flyttpaus och bokanalys”

  1. Saras pyssel on 10 Mar 2011 at 21:29

    Vad härligt att sambon oroade sig för ditt stickande under helgen! :-) Haha!

  2. Madeleine on 10 Mar 2011 at 21:52

    Det är böckerna som gör hemmet! ^^

  3. Johanna on 11 Mar 2011 at 19:25

    Haha, vattentät stickning!! :) Festlig kommentar!

Feed on comments to this Post

Leave your Comment