Paus från flyttfixandet

Igår åkte vi till favoritloppisen med några lådor med saker som vi inte behöver längre och sedan ägnade vi någon timme eller två åt att välja tapeter till vår nya lägenhet. Inte helt enkelt men nu tror vi att vi bestämt oss. Efter det tyckte vi att vi var värda en lite paus från allt flyttfixande så vi åkte till vårt favoritcafé och tillbringade några timmar med gott, hembakat fika i fina soffor med solljuset skinande genom de höga, vackra fönstren. Jag passade förstås på att sticka några varv på mitt senaste projekt (Candelia i rödlila Lucca Fino).

Njutningsstickning i finsoffa

Utsikt från stickhörnan

Idag packar jag ner mina tyger, sysaker, pärlor och knyppelsaker. Och lider av separationsångest. Tänk om jag drabbas av sysug innan vi flyttat!? Jag har försökt förbereda slöjdsakerna genom att prata lite med varje låda så att de vet vad som är på gång. Ilsefinsambon har lovat att slöjdlådorna ska få stå lätt tillgängliga under resten av flyttperioden ifall jag ångrar mig och behöver ha fram något igen. Stickgrejerna och garnerna packas dock allra sist, så helt slöjdlös är jag förstås inte.

8 Responses to “Paus frÃ¥n flyttfixandet”

 1. Tyg och otyg on 20 Mar 2011 at 13:35

  Vad mysigt det ser ut! Och hoppas att du slipper packa upp flyttlådorna igen. Tyvärr brukar man ju bli som mest inspirerad när man egentligen borde göra nåt annat, typ förbereda en flytt. :)

 2. Iréne on 20 Mar 2011 at 13:39

  Vilket fint fik! Törs du tipsa om vart det finns? Tror ju att jag inte bor alltför långt ifrån. Och precis som Tyg & Otyg säger, visst brukar det vara så att man blir som mest inspirerad när man egentligen borde göra något annat.
  Ha det bra i vårsolen.

 3. emma on 20 Mar 2011 at 13:40

  Att packa ner allt garn blev mitt första, för att inte lockas till fler nya projekt ..De påbörjade fick såklart stanna framme. Men jag råkade visst köpa lite garn och råååkade även börja på ett par sockar :) så kan det gå, men jag tror man får ny pack- och flyttenergi av sån´t!

 4. Cecilia N on 20 Mar 2011 at 17:03

  Jag tycker det låter som att du har den ultimata ilsefinsambon!

 5. maria on 20 Mar 2011 at 20:34

  Det fiket alltså!! Så mysigt. Kommer att lämna Östergötland om några månader och sörjer att jag inte kan besöka det längre då :-(

  Lycka till med flytten! Snart ska jag själv flytta och jag bävar inför packningen…

 6. Anna on 21 Mar 2011 at 20:59

  Fina bilder!
  Har just flyttat till mindre !!!! Har ALLA mina lådor i källaren väl uppmärkta när skaparlusten sätter inn!!!!! Tur att källarutrymmet är stort:)

 7. ylva on 03 Apr 2011 at 14:53

  Hej Det var ett bra tag sedan jag var och hälsade på hos dig. Många fina saker och härliga bilder! och så ska ni flytta. Lycka till med alla kartonger :D
  Tack för kommentar , gör mig glad, imorgon ska jag stoltsera med mina stövlar

 8. hanel on 08 Apr 2011 at 19:37

  Hej!
  Jag har lyckats få tag i noro iro garn, och tänkte göra en likadan sjal som du gjort.
  Men fastnade redan på tredje varvet.
  När de sista 2 r ska stickas, så saknas det maskor för dem!
  Vad gör jag för fel???

Feed on comments to this Post

Leave your Comment