En solskenshistoria

I mitt fönster hänger det en liten slipad kula i kristall. Jag har fått den av mitt fadderbarn, en flicka som jag känner ett mycket speciellt band till. För mig är kulan av finaste kristall även om det kan hända att det är slipat glas enligt experter.

När solen lyser in i mitt fönster bildas det regnbågsfärgade solkatter i hela mitt rum, på taket och på vägarna. Jag har legat en lång stund på golvet och tittat på dessa och njutit av solen.

Kristallkulan betyder extra mycket för mig eftersom jag fick den på min födelsedag i höstas, det var också den dagen då jag ramlat framstupa ner i verkligheten och insett hur illa däran jag var. Då damp posten ner i brevlådan och bland räkningar och reklam fann jag ett fint litet brev från mitt kära fadderbarn tillsammans med en liten present, min kristallkula.

När vi flyttade i vÃ¥ras lät jag bli att packa upp mina saker (inkl kristallkulan) för att jag skulle renovera mitt rum direkt. Nu är mitt rum iordningställt och idag hängde jag upp den lilla kulan… och fylldes pÃ¥ nytt av glädje för den lilla enkla presenten. Och över att denna härliga tjej finns i mitt liv.

Trackback this Post | Feed on comments to this Post

Leave your Comment