Recept

Jag har alltid tyckt att det är kul att laga mat, och att experimentera i köket. Mina föräldrar har alltid varit noga med att samla familjen för och äta middag tillsammans på kvällarna, och vi barn har alltid fått vara delaktiga i köket. Och när hälsade på hos mormor så bakade vi ofta tillsammans. I mormors form gjorde vi den vanliga kakan och i min lilla form experimenterade vi. Ett experiment som jag minns särskilt tydligt var sockerkakan med sega råttor i, den gjorde succé hos morfar! :)

Sedan ungefär ett år tillbaka undviker jag kött och kyckling och försöker välja vegetariska alternativ istället. Jag är inte vegetarian, jag äter fortfarande fisk och skaldjur och det händer att jag äter kött vid enstaka tillfällen. Många verkar tro att det är begränsande att äta vegetariskt, men för mig har det varit tvärtom. Beslutet att inte laga kött har istället blivit en spännade och rolig utmaning i köket och jag provar nytt flera gånger i veckan.
Här samlar jag några av mina favoritrecept, kanske kan du hitta något som passar dig också?

PS. Du missar väl inte min blogg: http://www.webtrotter.se/ilsefin/

2 Responses to “Recept”

  1. Magnus Hellström on 01 Aug 2009 at 22:18

    Din fiskgratäng var supergod. Högsta betyg av mina söner. Jag ska nog prova flera av dina recept. :)/MH

  2. Elin on 03 Feb 2013 at 14:06

    Hej!

    Har börjat införa mer vegetariskt i vår kost härhemma, inte för att vi är veggo utan för att få ungarna att smaka på allt möjligt. Dels är det bra för kroppen och även för börsen. Kött är oftast rätt dyrt.
    Så idag blev det dina kikärtsbiffar, tack för goda och bra recept!!! =)

Trackback this Post | Feed on comments to this Post

Leave your Comment