Kyckling med kokosmjölk och curry

4 portioner

Ingredienser:

  • 3msk matolja
  • ca 500g kycklingfilé
  • 1 ½ msk röd currypasta
  • 1 burk (ca 4dl) kokosmjölk
  • 2 msk fish sauce (fungerar ungefär som buljong
  • ev 1 msk socker
  • 1 tsk koriander

Tillagning:

Bryn kyckling och currypasta i matolja. När kycklingen känns genomstekt tillsätter du kokosmjölk, fisksås, koriander och ev socker. Låt koka ihop.

Servera med risnudlar eller vanligt ris.

One Response to “Kyckling med kokosmjölk och curry”

  1. Mojje on 25 Nov 2007 at 21:08

    Lagade denna rätt idag, kan varm rekommendera denna.
    Extremt god, ät sÃ¥ mycket sÃ¥ jag sanrt spricker…

Trackback this Post | Feed on comments to this Post

Leave your Comment