Enkel pasta med fetaost, oliver och spenat

4 portioner

Ingredienser:

  • 400 g Pasta
  • ca 125 g Bladspenat
  • ca 100 g Fetaost
  • 150 g Svarta oliver (=en konserv frÃ¥n Fontana)
  • 1-2 Vitlöksklyftor
  • 2 dl Keso (gärna med smak av Feta & Oliv)
  • Olivolja
  • Salt
  • Vitpeppar

Tillagning:

Koka pastan enligt anvisning på paketet. Hacka vitlöken. När ca 5 minuter av pastans koktid återstår hettar du upp lite olivolja i stekpannan och fräser vitlöken och spenaten i den i några minuter, krydda med några stänk vitpeppar. När pastan kokat klart häller du av vattnet och häller sedan tillbaka pastan i kastrullen. Blanda ned spenatfräset, oliverna och keson i kastrullen. Smula överfetaosten och smaka av med salt och peppar.

Trackback this Post | Feed on comments to this Post

Leave your Comment