Lite paus…

Ursäkta tystnaden….

Jag har tentaperiod. Jag gjorde ena tentan idag (gick så där, borde räcka till G men man vet aldrig), har 5 dagar till nästa (=sista för terminen). Den senaste veckan har ägnats åt att plugga och vila. Idag blir det ledigt resten av dagen och sedan blir det ytterligare 5 dagar plugg och vila. Så till sista tentan är gjord så blir det nog rätt tyst från min sida på alla plan (blogginlägg, svar på kommentarer, mail, caféstickningar och annat).

Jag har en liten bunt med FOs* att visa upp, så när tentaperioden är över så kommer det lite nya bilder och inlägg!

Hoppas att ni härdar ut så länge! :)

*) Klicka här för att komma till ordlistan

3 Responses to “Lite paus…”

  1. Caring-knit on 29 May 2007 at 15:32

    Hejsan tjejen! Förstår hur du har det. Håller alla tummar jag har för dig. Min termin börjar oxå närma sig sitt slut. Seminarium på torsdag och sedan är det lite c-uppsats fram till midsommar. KRAM

  2. Inger on 29 May 2007 at 22:32

    Lycka till!!!!!!!!!!!!

  3. Elisabeth on 31 May 2007 at 8:02

    skickar en massa power till dej! Kram!

Trackback this Post | Feed on comments to this Post

Leave your Comment